• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bjarnepedersen

1
Brann / Ystaas!!
November 11, 2004, 21:52:24 PM
Mener ikke å forsvare at publ. buer på ham når han kommer innpå. Men den mannen har fått sjanse på sjanse på sjanse, å når han aldri klarer å vise noe, har han ingenting å Brann å gjøre. Ystaas kan aldri ta opp konkurransen med Winters/Sæternes, og han vil aldri kunne bli fast inventar om den dagen de forsvinner. Da er det bedre å bruke Walde...
2
Brann / Ystaas!!
November 11, 2004, 19:47:55 PM
Jeg var en av dem som var skeptiske, både når Ystaas kom til Brann, og når han var topscorer...Fire mål; det ene ble han truffet i hode av før det gikk i mål, det andre var han alene gjennom, det tredje på åpent mål. I tillegg til tuuuusen sjanser foran mål. Han er helt talentløs, har ingenting på Brann å gjøre. Og dette er mannen man betalte EN MILLION for! Jeg tillater meg å sitere noen strofer fra live-overføringen til BT (Brann-Hamlstad)

"Ystaas får ikke til noenting. Pasningene går i øst og vest"

"Stakkars Kristian Ystaas. Gjør feil etter feil hele tiden, men Mjelde tar han vel ikke ut rett etter han kom inn, selv om han burde gjort det."

"Brann kontrer og Kvisvik sender Ystaas helt alene med et hav av rom foran seg. Tror du han scoret?"

"Gigantisk mulighet til Brann. Først bommer Kristian Ystaas på ballen. Så skyter Helge Haugen fra 11 meter. Via et Halmstad-ben og like utenfor."

Si meg, hva skal vi med denne mannen?? Få han UT!!!!
3
Brann / billett hotell og fly begge veier tilsalgs
November 04, 2004, 21:08:27 PM
Dersom noen har flybillett fra bergen til oslo etter finalen til salgs, send en mail til bjarnepeders@hotmail.com!!

Desperat
4
Brann / Når reiser vi tilbake?
November 03, 2004, 03:07:59 AM
Når er det Brann reiser til Bergen igjen? Sliter litt med å få flybillett, og vil gjerne få med meg festen i sentrum...

Noen som vet?
5
Brann / Ikke utsolgt
November 02, 2004, 12:39:01 PM
Er en av de som var litt seine med å bestille, gjorde dette for fem minutter siden. Da var det langt ifra utsolgt, fikk jeg opplyst...
6
Brann / Frode Olsen til Brann?
October 25, 2004, 16:49:55 PM
Ser at det i de fleste medier, i dag blir spekulert i at Frode Olsen kan vere på veg til Brann. Tidligere i dette forumet, har flesteparten uttrykt at de ikke vil ha siddisen til Bergen.  Men her må jeg si meg uenig.

Ikke det at jeg ikke har tro på Opdal. For all del. Men han trenger å modnes, i alle fall en liten stund til.
Frode Olsen er gammel, men god. Han kommer til å holde i minimum 2 år til. Vi skal i tillegg huske på at han inntil i fjor var førstekeeper på det norske landslaget, og har heller ikkje gjort seg bort på Viking i år.

Det er mulig at Opdal trenger tilliten. Kanskje må han bare fortsette helt til han blir en stabil førstekeeper- noe han ikke har vært i år. Det kan ta ett år, eller det kan ta tre. Spørsmålet er bare om Brann har råd til det? Jeg har sett Torbjørnsen i aksjon et par ganger for andrelaget i år. Han er utvilsomt et talent, men er vel ikke en som kan steppe inn for Opdal?

Mange vil sikkert være uenig, men det hadde uansett vært artig med noen flere synspunkter?