• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - PrebeN

1
Brann / SK Brann Og billettpriser!
August 06, 2005, 11:13:56 AM
Husker jeg skulle se treningskampen mellom Brann og AaFK før sesongen. Jeg stilte med 100kr (regnet med at de kjørte 100kr), men da jeg ankom stadion måtte jeg låne 100kr av en kamerat av meg siden billetten kosten hele 200kr. Fikk bakoversveis. Syntes at prisene bør reduseres betraktelig.

For eksempel. Hvorfor kan de ikke skru av flomlysene nå på sommeren? De bruker X antall kroner på å kjøre flomlys midt på en solskinsdag. Blir litt frustrert når jeg ser dette og tenker på prisen vi supportere betaler for å se Brann.

En ting til. Jeg syntes de som er medlem i BBB bør få ekstra rabatt på alle kamper. Ikke fordi vi er bedre enn noen andre, men fordi vi bruker mye tid og energi på laget som vi ikke helt får tilbake fra klubben.
2
Brann / Hassan ...
July 30, 2005, 13:59:22 PM
Som jeg har sagt før så tro rjeg han kommer til brann. Han kjøpte tomt på bjorøy for drøyt 2 år siden og konen kommer jo fra laksevåg. Jeg har en god magefølelse på at han kommer til Bergen og BRANN!
3
Brann / Hassan ...
July 17, 2005, 21:50:12 PM
Jeg orket ikke lese alle svarene, men jeg er temmelig sikker på at kjøpte tomt på bjorøy utenfor bergen for noen år tilbake og jeg personlig tror at vist han kommer til norge så blir det brann. Konen er jo fra laksevåg så mulighetene er store for at han kommer her _tror_ jeg.
4
Brann / Brann-RBK video?!?!?!
June 21, 2005, 21:47:57 PM
Hadde vært greit om du hadde vært tilkoblet huben også da ;)
Om du legger filen ut på http://www.piratebay.org/frame.html
så vil alt bli mye lettere for folk. Jeg gjør det så fort jeg har fått lastet ned filen.

Gleder meg til å se kampen på nytt. Jeg og en kamerat ble TVkjendiser. Fikk endel sms iløpet av 2.omgang, så det kan bli artig å se kampen på TV :O)
5
Brann / Skuffende tur med båt 2
June 14, 2005, 15:36:11 PM
Quote from: "NorthsideFCDH"

¨Men når var de andre båtene fremme i Bergen? vi var der kl 3 :?


Vi var i land kl 02.03! Vi hadde en liten tippekonkuranse og jeg vant med 02.02 :)
Siden hotdogsene på båten var utsolgt og jeg ikke hadde spist på 5timer smakte det godt men en burger på essoen før nattesøvnen tok over :)

Finfin tur, men  dumt for båt nr.2!
6
Brann / Stavanger-tur
May 20, 2005, 16:30:44 PM
Kan man ta med bil på båten? Vist ja, hva er prisen på dette? Vi er 3-4 kamerater som skal ta båten ned.

Quote from: "Nisse"Dette er kanskje et sinnsykt teit og irriterende spørsmål, men hvor kan man kjøpe billetter til kampen? Kan man kjøpe gjennom bataljonen?

Billetter til turen bestilles på følgende måte: På telefon 41 10 59 00 (08:00 - 21:00) eller via epost til viking@bataljonen.no.
7
Brann / Brann dropper Helegbe og Hjelde
May 20, 2005, 13:41:40 PM
Syntes ingen av de har gjort det best for å si det sånn. Begge har gjort gode ting og begge har gjort dårlige ting. Jeg vil ikke si hvem av de som burde spille fast. Syntes de er litt forskjellige i spillestilen, men jeg er uansett glad for at vi ikke har JTO på backen. Får se utover sesongen hvem som klarer å holde seg mest stabil!
8
Brann / Stavanger-tur
May 20, 2005, 13:14:26 PM
Quote from: "PrebeN"Har faktisk akkurat fått avklart at jeg ikke har eksamen den mandagen og tok derfor studiedag så nå er det bare til å bestille :)

Jeg mener det er slik at du må ha underskrift fra foresatte. Jeg er ikke sikker, men dette er sikkert for sikkerhet, forsikring osv. Husker ikke hvor jeg leste det men tror det var på www.brann.no et sted.
9
Brann / Andre runde mot Radøy/Manger
May 19, 2005, 15:50:45 PM
Hvor ligger det iforhold til bergen sentrum? Kjøretid.
10
Brann / Kor lenge på SS
May 19, 2005, 15:47:25 PM
Andre sesong med parturkort på SS. Før det har det vært ca 50% av kampene på SS\hansa. Vurdere felt Z til neste år. Virker ganske praktisk i tanken på pub så stadion.
11
Brann / Stavanger-tur
May 19, 2005, 15:42:59 PM
Har faktisk akkurat fått avklart at jeg ikke har eksamen den mandagen og tok derfor studiedag så nå er det bare til å bestille :)
12
Brann / hvordan går det med Ystaas?
May 18, 2005, 17:59:50 PM
Quote from: "Langhår"Etter reaksjonene her håper jeg at Ystaas for sin egen skyld holder seg langt borte fra Brann. Enkelt grupperinger har åpenbart avgjort at han er "persona non grata" på stadion og da nytter det ikke om han dunker inn fire mål i hver kamp for Sogndal.

Overrasker meg overhodet ikke at gutten har begynt å finne tilbake til de taktene han hadde.  Med den mottagelsen han fikk etterhvert som formen forsvant bidro neppe til at han kunne finne tilbake  igjen.

Vi har sett det mange ganger før, stadiontrollet er ikke flink nok til å støtte laget i motgang. Både Opdal, Knudsen, Sanne og Ystaas har fått oppleve denne siden av "norges beste supportere".

Enkelte fraksjoner bør være klar over at Opdal`s gode form i den senere tid har kommet til tross for og ikke ved hjelp av supporterne. Ystaas og Sanne er gjerne ikke så heldig at de klarer dette. Derfor tror jeg alle parter er best tjent med at Ystaas blir der han er.


Meget godt sagt! En person som er medlem i SportsKlubben Brann skal støttes og respekteres til enhver tid! Jeg syntes det er tåpelig når folk begynner å sutre på egne spillere. Bortimot hver eneste kamp denne sesongen har jeg og en kamerat kommet i diskusjon med nettopp slike idiotiske personer.
Hva oppnår folk med hetsingen? Om noen kunne vært så snill å framstilt dette for meg så hadde jeg sotte stor pris på det.

Og slutt med det maset om hetsing. Det går jo ikke na å si et negativt ord, med dype røtter i sannheten, før enkelte mennesker skriker "HETS HETS".
Det ordet er oppbrukt til de grader.

Quote from: "stoffi"Og slutt med det maset om hetsing. Det går jo ikke na å si et negativt ord, med dype røtter i sannheten, før enkelte mennesker skriker "HETS HETS".
Det ordet er oppbrukt til de grader. Piper man på enkeltspillere, så er det hets. Kritikk fra mange mennesker i et forum er ikke hets, men kritikk.

Det er vesentlig forskjell på kretikk og hets. Som da Tom Sanne bommet fra 5meteren på ballen mot IFK Gøteborg. Da begynte 2personer å leke kul med å pipe, slenge dritt om hvor ubrukelig han var osv. Det er det jeg kaller hetsing.
13
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Charlie Miller!
May 18, 2005, 12:45:59 PM
Quote from: "Sharpy"Og hvilken tosk fant ut at det var smart å synge: "Mons Ivar Mjelde - klappklapp-klapp-klappklapp" i stedet for klassikeren?

Enig, hvorfor ikke bruke den gode gamle "Se Mons Ivar"?
Bedre å ha en god sang enn flere dårlige.