• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Wena

1
Brann / Lundekvam
April 24, 2005, 22:21:05 PM
Det hadde vært kjempe å få Lundekvam til Brann igjen. Det e no det minste vi bør forvente av spillere som er "bygget" av Brann. At de kommer tilbake og takker ved å spille sine siste gode år for klubben som først så potensialet i de. Som feks Guntveit og Mjelde. Men Flo e en klyse, så han vil eg ikke ha!
2
Brann / Stolt og kry!!!!!!!!!!!
November 08, 2004, 13:45:22 PM
Eg har ikke ord for å beskrive denne fantastiske helgen! E det mulig - skrek eg mye på Ullevaal i går. Og eg må bare få si kor stolt eg e. Av laget, trenere, klubben og byen Bergen. Men kanskje aller mest av supporterne. En helg i Oslo,med en horde bergensere som alle oppfører seg kjempe bra. Ingen lager kvalme og ingen slåss. Vi har det bare kjempe gøy. Sånn som kun bergensere kan!!!! 7 november 2004 kommer eg alltid til å huske. HERREGUD - E DET MULIG? JAAAAAAAAAAA! For å si som Davy Wathne - eg elskar dokkar allesammen! GRATULERER :D  :D  :D
3
Brann / Fredag 5 november
October 12, 2004, 20:52:54 PM
Eg reiser til Oslo fredag 5 november. Noen som vet om det er planlagt noe for supportere den kvelden?
4
Tifo, sanger o.l.... / Kjekk tur i posten
October 09, 2004, 21:15:17 PM
Takk takk :lol:
5
Tifo, sanger o.l.... / Kjekk tur i posten
October 09, 2004, 20:28:05 PM
Eg har fått brev i posten i dag!  Ikke for å være ekkel med alle som ikke har fått, men dette var STORT. Nesten som å vinne i lotto- og det er vel kanskje ikke så langt unna realiteten heller, så vanskelig som det er å få tak i billetter! Nå mangler eg bare billett til spektrum, så e eg ultra klar!!!!!