• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - fottballjenta

1
Brann / Cupfinale med Kurt Nilsen
September 30, 2004, 15:47:17 PM
så opptakskraven til bbb er å skrive kniksen riktig, eg gidd jo ikkje å lese gjennom det eg skriver og du e ikkje læreren min, du er flink du!!! :shock:
2
Brann / Branndrakter
September 30, 2004, 15:10:21 PM
hasje drakt!?? Seffølgelig har eg drakt!! Men det er jo fjordårets sier jeg jo. Kan du isje lese du!??

Det er vel isje Brann sin feil at ikkje BBB har drakter, e det?? Nokk unskyldinger no!
3
Brann / Branndrakter
September 30, 2004, 15:00:12 PM
Synes det er skjikkelig dårlig av BBB at det ikke går an å få tak i årets branndrakt til cupfinalen iår. Jeg har tenkt meg over til Oslo for å se på kampen sammens med nokken veninner. Hon ene fikk tak i den nye drakten mens vi andre må gå i fjordårets drakt. Hææ. Ka skjer!!!!

Skjerp dåkkar i BBB!!!! Jeg har brukt masse penger på å være med i BBB!!

Ka med utesteder i oslo? Kor e det lettest å komme inn for oss under 18. Helst der de selger cider? Håper på en oppklaring om dette.
4
Brann / casualsene??
September 29, 2004, 23:52:54 PM
Kem heier de derre casualsene på egentlig. Heier de kansje på fyllingen eller rosenborg. de har jo ikkje drakt, men eg har no isje sett en eneste casual i klokken svingen på stadion. e de sånn som de dere sigøynere for ingen liker de og eg liker ikkje rasister og sånn for eg har mange utenlanske venner

:oops:
5
Tifo, sanger o.l.... / TIFO KONTO
September 29, 2004, 23:40:04 PM
Kan vi som isje har så mye penger hjelpe til på andre måter, eg mener klippe opp aviser og do papir og slikt??????  :D  :wink:  :roll: