• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - OJ.

1
Brann / NÃ?FF IGJEN....
October 15, 2004, 09:21:49 AM
Quote from: "_owenz_"
QuoteUansett kommer det til å klikke fullstendig for meg hvis jeg blir bedt om å forlate Ullevål fordi jeg heier på Brann, og ikke har fått billett på den rette siden av Ullevål!! Har aldri sett Brann uten Drakten på (jaja, utenom et par treningskamper da...), og har ikke tenkt å begynne med det i Cupfinalen...


Dette er vel først og fremst snakk om folk som har meldt seg inn i Lyn sin supporterklubb og har fÃ¥tt billetter den veien. Alle som hadde meldt seg inn i supporter klubben innen 5. okt 2004 fikk tilbud om 2. billetter.  Er visst endel som har gjort dette. Lyn har vistnok fÃ¥tt 200 nye medlemmer etter at de gikk til finalen.


owenz


Rettelse mister- en billett til de som meldte seg inn før 5. okt. To billetter til de som var medlemmer før semien.

Ingen av de 2000 billettene som ble lagt ut til salg var til VG nedre, der Bastionen skal stå.
2
Brann / Jaja... Lyn setter supp høyt oppe.....
October 08, 2004, 11:26:27 AM
Quote from: "Nixon"Dette blir kun synsing. Men jeg vil tro at mange av Brann sine sponsorer har et annet forhold til klubben enn Lyn sine. Kanskje er antall cupfinalebilletter et mye viktigere tema i forhandlingene i Bergen enn i Oslo? Tilskuertallet er jo en klar indikator på at det er færre sponsorer som går på kampene og har et hjerte i klubben.
Og når antallet partoutkort nok er mye høyere i Brann enn i Lyn, så vil nok Lyn ha en helt annen mulighet til å gi supporterklubben såpass mange billetter.


Du har nok rett her. Tror at endel av sponsorene våre (Lyn) er med pga fordelene med business-business med andre sponsorer, og ikke nødvendigvis så mye pga hjertet. Unntak finnes selfølgelig her også. Sponsorene deres derimot er vel patrioter i hue og ræva som de fleste bergensere...
3
Brann / Jaja... Lyn setter supp høyt oppe.....
October 08, 2004, 10:51:49 AM
Quote from: "paf"
Quote from: "2rB"nokon som veit kor mange dei er i supporterklubben da?

Før semifinalen var de ca. 1.100. Nå er det en del fler. :-)
Alt tyder på at Bastionen er blitt tildelt rundt 2.500 billetter av Lyn. Det er litt mer enn de 200 som kommer oss til del....


Kan bekrefte dette tallet!

En stor klapp til ledelsen i Lyn som velger å satse på supporterne framfor tanta til sekretæren på Smart Club.
4
Brann / SKANDALE I VENTE ANG: CUPFINALEBILLETTER !!!
September 29, 2004, 16:01:06 PM
Quote from: "Stoffi"Et hater NFF banner hadde vært tingen. Og selvfølgelig sangen. Dette er en måte å støtte Brann på, da vi prøver å påvirke NFF til å gi supporterene FLERE billetter i fremtiden.

Av de 25000 billettene som finnes, ser det ikke ut som om flere enn 6-8000 går direkte til supporterene. Skandaløst!



Nå har vel det allerede vært et anti NFF tifo på Ullevaal...

http://home.no.net/btifo/foto/tifo/2003/lyn_rbk_1_1.jpg