• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Djevelen

1
Brann / Mjeldes ambisjoner
September 14, 2004, 19:01:05 PM
Quote from: "KennethS"
Quote from: "enavgutta"


Rolig nå. Koffor e Royal league så vikitg? tror hele turneringen blir en flopp, dessuten e det til neste år Brann skal kjempe om medaljer, denne sesongen skal stein på stein bygges og laget skal bli samspilt. Gi Mjelde tid og vi vil få en konge sesong til neste år. Vi kan dessuten ennå vinne cupen og få europacup som for meg e mye interessant en RL.


Vel penger er en ting, kampprogrammet er en annen! For å kunne utvikle seg som sportsklubb og ikke minst som lag eller spillere så må Brann få mest mulig kamper, og ikke treningskamper! Og med litt mer penger i kassen så kommer også flere kvalitets spillere til Brann!

Uannsett om det er til neste år vi skal være bra, så er det ikke godt nok å miste den 4 plassen vi egentlig hadde i lommen! Og i hvert fall ikke til Lag som er dårligere enn oss!!! Lyn, Kamma...

Vi får vel kanskje e-cup med 4 plass også..
2
Brann / Mjeldes ambisjoner
September 13, 2004, 19:57:38 PM
Ser ut som det blir 6 eller 5 plass og ikke 4 plass ja!! Alt for dårlig spør du meg!! Vi har et mye bedre lag enn Lyn og Ham Kam.

Vi for håpe at Scharner kommer fort inn i spillesystemet til Brann. Ellers så syns jeg spilte elendig i dag!!
Fyttigrisen kor dårlig det var!!!! Akkurat så dårlig som et lag på 6 plass skal være!!
3
Brann / 5 plass e en skandale!!
September 12, 2004, 17:42:10 PM