• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tittis

1
Brann / Ikke kunstgress!:)
September 23, 2005, 15:05:21 PM
Alle vil vell ha naturgress, jeg har hvertfall ikke hørt om noen som faktisk ønsker kunstgress. Jeg ser for meg at en ny gressmatte med ny og bedre drenering + varmekabler under vil gjøre underverker på stadion. Jeg har enda et ønske.. men der er vell pengesekkens grense nådd. Jeg ønsker meg motorisert teleskop-tak som kan med et enkelt tastetrykk lukke stadion inne. Tenk da på Royal League f.eks!! Når snø og is legger seg. Greit at vi gjerne da har varmekabler, men det gjelder vell ikke tribuner og ellers rundt gressmatten. Og for ikke å snakke om den triste vinteren som ikke har konserter en gang.. Lukk taket og la AC/DC fylle stadion... Eg vil ha motorisert tak   :)  (hører du Volvik?)
2
Brann / Kondolanse protokoll
July 29, 2005, 23:06:40 PM
fikk nyheten i dag, men klarer ikke å plassere ham... men mine kondulanser går til etterlatte, famile, venner og ellers alle som kjente ham. er sikker på at jeg ville kjent ham igjen om jeg så ham.

Kondulerer så mye.
Om det markeres på puben og/eller på stadion så setter jeg pris på det.

R.i.P
3
Brann / 4000 betalende...
July 20, 2005, 11:23:18 AM
for det første så var antakeligvis 4000 mer enn sportsklubben hadde forventet seg.. Med de lange køene som var gatelangs for å komme til billett-luken, tyder det på at man ikke forventet det helt store. Kun to billett-luker åpne for 4 000 mennesker? hallo? Kampen ble jo også startet før alle hadde fått billett, selv om den ble ca 5 minutter utsatt. Her burde man funnet en kriseløsning som er blitt brukt tidligere. Nemmelig å sende ut billett-selgere på plassen.

Men når det er sagt så var vell de fleste fra storestå på hansatribunen under denne kampen. Jeg valgte selv dette. Uten annen grunn enn at jeg følte for å sitte under tak til forandring.

Og en siste ting: BBB er ikke det samme som storestå, bare så det er sagt. Sikkert vært nevnt en million ganger her inne, men ser ut til at noen fremdeles roter med dette. Sant mr-bolstad? tok du'ann?
5
Brann / R.I.P Raymond Kviskvik
June 26, 2005, 13:59:06 PM
hva om alle gikk med svart sørgebånd rundt armen... at bergen sørger når han reiser er det jo ingen tvil om... flagge på halv stang?  vell.. det er jo ingen død vi snakker om, men vi er vell kjent for å sette ting litt på spissen så hvorfor ikke?

Svart sørgebånd rundt armen folkens, på siste hjemmekamp for super-ray...
6
Brann / Andre runde mot Radøy/Manger
May 21, 2005, 00:25:40 AM
når det gjelder oppdateringen på brann.no "minutt for minutt" så må jeg si at jeg ble svært skuffet... tok fri fra jobb for å følge med.. men det var jo omtrent bare info om start, mål, pause, og slutt... en og eller to sjanser ble nevnt.. jeg syns det er for dårlig. Skal man ha en slik tjeneste til oss så bør den som oppdaterer være litt mere glad i å skrive enn som så. Veldig skuffet..
7
Brann / BIRMINGHAM CITY JULY 18TH
May 21, 2005, 00:08:39 AM
You are lucky if you are staying at the Crowded House. The football-pub is just across the street. After the drinking u will be in bed in about 47 seconds..  
See you there and...
Welcome to Bergen !

(I have to add that 18th of July is a monday so dont expect it to be a wild nightlife,  but i bet the footballfans will be there for you)
8
Brann / Capo, e dette noe vi skal prøve oss på?
May 16, 2005, 10:19:34 AM
vell vell Henning.. sitter her og ler nå... fikk melding fra en bekjent at jeg synger på Bataljonsforumet.. jøss tenkte jeg.  den var ny.. har aldri sunget der før.. hehehe... men svoger.. det var ikke meningen å mobbe.. det var vell helst for å friske opp i minnene til mange på storestå som savner deg, eller en slik som deg som forsanger.
(Det er jo faktisk et dødskult bilde da!!)
For at behovet for en "Henning" er tilstede er vi vell alle enige om, så vi kan starte samme sang samtidig. Men diskusjonen havnet jo helt på viddene.. hehe det ender vell med at vi blir oppdaget begge to.. Du blir fotomodell og jeg får platekontrakt.
Vell Lykke till allesammen ... i dag skal Lillestrømskuten senkes. Holder i skrivende stund på å klargjøre meg selv for teltet ved Arenum.
Ha en fantastisk dag!
9
Brann / Capo, e dette noe vi skal prøve oss på?
May 14, 2005, 18:23:45 PM
dette er altså Henning med ropert og greier... noen som husker bedre nå? Pimbolinn's bror og min "svoger"

Dette bildet henger i den lille korridoren før du kommer inn i resepsjonen på stadion :)
10
Brann / Bør det legges kunstgress på Stadion?
May 04, 2005, 23:14:42 PM
Spiller selv på kunstgress.. jeg liker det godt innendørs(vestlandshallen), men ikke like godt på utebaner(krohnsminde) når det regner. Ballen får ikke naturlig sprett når kunstgresset er vått. Det føles mange ganger som om den akslererer, og ja det er glatt. Jeg mener at man må finne ut hvordan vi kan bevare en matte av naturgress bedre. Med litt sterk økonomi er mitt forslag for å ta bedre vare på stadiongresset: teleskop-tak over stadion. Skulle det begynne å snø, og det hender jo, lukk stadion inne! Blir det frost, steng taket. Og om sommeren kan bane mesteren stenge taket og gi en kontrollert vanning etter beste evne. Taket skal selvfølgelig åpnes under kamp.
Det er min mening om beste løsning. Men gjerne ikke den mest økonomiske.
11
Brann / Nå begynner det å bli latterlig!
April 01, 2005, 05:48:46 AM
12
Brann / Hjelpe sogndal?
September 04, 2004, 18:46:57 PM
Ka hjelpe sogndal???  Hva er det vi diskuterer her? Vi skal da ikke hjelpe noen som helst i Tippeligaen.. skal vi vell?  Det eneste positive med å ha Sogndal i Eliten er at det ikke er så langt å reise på bortekamper der. Rykker de ned kan jeg strekke meg til å godta såkalt "hjelping" med spillerbytter, utlån osv.. , men så lenge de er blandt oss etablerte i eliteserien får de jaggu klare seg selv. Da er de konkurenter som skal skyves nedover.

*** TITTIS ***
13
Brann / Keeper keeper keeper
September 04, 2004, 18:15:19 PM
helt alvorlig folkens... vi er nødt til å forsterke mellom målstengene... Håkon er god, men ikke god nok etter min mening.. han blir nok fortere god ved å få kamptrening. Forhåpentligvis bedre og bedre for hver kamp.
Men jeg blir redd hver gang han slenger seg.. går i dueller osv.. Tenk om han blir skadet.

Uansett må vi ha bedre backup.. Hva om Håkon blir skadet???? da er vi ute å kjøre.. Torbjørnsen???? kem e det???  se for dere en eller annen torbjørnsen i mål mot rbk i royal league... herregud... er det ikke han som slipper inn alle målene til brann 2?

Grøsssss

Vi må ha bedre backup uansett om Håkon er nr. 1 eller 2.

Løp og kjøp !!
14
Brann / er Miller så god?
September 04, 2004, 16:37:05 PM
Jeg håper for guds-skyld at Miller våkner fra dvalen.  Jeg har vell kun sett tendenser til taktisk tankegang og at han er god til å lese spillet. At han kan være i forkant av de fleste hendelser på banen. Men foreløpig virker det på meg som at han bare har det i hodet og ikke får det ut i praksis.

Håper han har mere å fare med når han kommer i bedre form... noe vi alle venter på. Sitter med en følelse av at Charlie ble kjøpt for å beholde Robbie.
Men må han som psykisk støttespiller til Robbie spille på banen? Kamptrening ja.. men .. jeg syns kampene er for viktige til å bruke som treningsøkter... La ham bli i GOD form før han slippes ut i kamp mener nå jeg.

Så sånn e' no det med den saken :)

:roll: Tittis :roll: