• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Viking1

1
Brann / Stallen 2005
August 06, 2004, 13:39:07 PM
Quote from: "PornoPung"Henter vi enda en spiller fra Viking får vel slengt i trynet at vi henter bosset deres... ENda de spiller fast.  Uansett, Aas med eller uten de skitne triksene er vel bedre enn Dahl?


dette er jo helt idiotisk! se på laget til viking! vi har i stallen flerne som kunne forsterket brann, men det er vel ikke så løye at dere kaller d boss når dere kjøper spillere som Tom sanne og martin knudsen av oss, dere ber jo om boss! kom å hent kristian sørli fra oss også så har dere tømt stallen vår for dårlige profiler. d nytter ikke å syte over at alle spillere i viking er boss, dere henter jo inn de vi vil ha vekk! bra brann!!!
2
Brann / Fungerte godt!
August 06, 2004, 13:33:14 PM
alt er vel bedre enn martin knutsen! haha!
3
Brann / Re: Fungerte godt!
August 05, 2004, 13:56:45 PM
Quote from: "anders millar"Synest Brann-laget mot enga fungerte godt..
Lange passninger fremover til store dylan..og ballen videre til Winters som "vanligvis" finter seg inn til keeper å putter..
Ellers er farten til Sanne bra..
Noen enige??


farten til sanne er bra, men vent til han blir mer åpen. spesielt holdningen hans, tror ofte d dårligste om andre lag og andre spillere, droppet trening for å spille golf sammen med frode hansen(midtsopper på viking). Bjarne Bærntsen ble så forbanna at han ute stengte han tre treninger! det holder ikke tom!

Dessuten! heiaropet vårt til tom var:

Tom Sanne springe og han hyle
Tom Sanne e heilt på tryne...

neida d var:

Tom Sanne Olè Olè Olè
Tom Sanne Olè Olè Olè

bruk d! dette kjenner han igjen, får alltid stor fart når vi synger d!!!
4
Brann / Kreativitet
August 05, 2004, 13:45:58 PM
me har jo norges beste spiss nå, så me her nere savne han ikkje i d heile tatt, har derimot ingen spesielt gode høyrekantspillere, vi har en unggutt som heter Andrè Danielsen som viser utrolige tendenser...nye kniksen spør du meg! men han trenger et par år...håper brann slår bryne! klarer ikke d feige drittlaget!
noen her inne som har vært på vår nye stadion? flott plass! har jo bare vunnet mot brann her hjemme, skal ikke gå i detaljer, men vi knuste dere 4-2! d gjorde godt!!! men vinner jo aldri ellers...
5
Brann / Kreativitet
August 05, 2004, 10:44:18 AM
dåkker e ikkje d einaste laget som trenge ny midtbane spiller!!! se på oss!!! vi sliter med fem viktige skader som svekker oss hinsides mye!!! dere har kjøpt/signert tom sanne, hvordan har han vært? han var katastrofe de siste årene i viking...lykke til tom!!!