• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Vål`enga

1
Brann / Re: Casuals
August 04, 2004, 00:54:27 AM
Quote from: "KennethS"Samtidig mener jeg det var flott at bergenserne fikk vist seg fra sin sanne side. Vi sto og sang og hadde det gøy mens turister sto og så på og filmet syngingen..men så kom "gutta-boys" og la igjen et flott inntrykk av Bergen..


Sakset dette fra forumet til VG, ser at Oslo pakket har dårlig husk, e vel glemt det som skjedde i oslo i forbindelse med Lyn-Vif... Herregud sier bare eg. Når noe skjer i Bergen da e alle Bergensere patetisk, men hvis det skjer i oslo e det en bagatell.



Hei.  Det var jeg som skrev det du siterte på det første innlegget i denne tråden.  Det svaret ditt er ikke noe særlig. Hvorfor tok du ikke med HELE innlegget mitt, der jeg også sa at det som skjedde etter Enga-Lyn var skandaløst? Ville du bare prøve å bevise noe du ikke greier? Til alle dere andre, så legger jeg ved link, der jeg viser at han som startet denne tråden, er ute etter å ta Oslo-folk.  

Linken:
http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=118&Group=Fotball+%2D+Norsk&ThreadID=667693&Thread=Br%E5k+p%E5+gang+i+Bergen%2E%2E%2E&Page=3
Jeg har nicket "Hænz", og har skrevet den nederste delen av det øverste innlegget.  Vær så snill og ikke kom å si at jeg ikke kritiserer både det som skjedde i Oslo, og det som skjedde i Bergen.