• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hjesus

1
Brann / Brann-radio!
April 01, 2005, 09:49:08 AM
Det er ikke noe stort hokus-pokus å lage en playliste som går og går hele tida. Det koster 500 kr. i måneden til Tono, så kan man spille hvilken som helst musikk man ønsker.

KWR har også andre sendinger. Vi sendte fra fotballkamper som ikke var tv-sendt i fjor, vi vil gjøre det samme i år. I år har vi også sendt fra særdeles mange hockeykamper (alle hjemmekamper, svært mange bortekamper) og daglige Norway Cup-sendinger vil det selvfølgelig bli i år som det var det i fjor.

Overraskende nok for oss, så hadde vi ca 100 lyttere på siste finalekampen i hockey i år, enda kampen var TV-sendt på ViaSat Sport 1. Det viser at det helt klart er grobunn for Web-radio så lenge ikke NRK, TV2, TVn eller TV3 sender kampene.

En ting som er viktig er å begynne i det små. Ikke legg all kraft i web-radio med en gang, da blir de få som gjør dette på dugnad rimelig raskt utbrent. Klanen har til nå invistert utstyr for urimelig mange tusenlapper, men det er fortsatt mye utstyr vi gjerne skulle hatt.

Vi klarer blant annet ikke å ha to kommentatorer på en kamp hvis stadionfasilitetene ikke tilsier nettilkobling og vi dermed må bruke mobiltelefon til Klanskontoret...
2
til cm: Vålerenga legger seg ikke bakpå. At Brann presser oss bakover er kun fordi de er dyktige.
Jeg har sett alle Vålerengas kamper i år, bortsett fra bortekampen i Bodø, og bør ha litt peiling på Vålerengas spillestil.
På Ullevaal prøver laget alltid å dominere, men brenner for mange sjanser. Et eksempel er Vikingkampen der Viking sto med null målsjanser mot Vålerengas 23. Da er det ganske flatterende at resultatet ved fulltid var 0-0.
Brann er rett og slett det beste laget jeg har sett i år, og det gjelder begge kampa vi har møtt dere i. Bortsett fra bortekampen vår i Tromsø er det ingen andre lag som har dominert i kamp mot Vålerenga.
3
Syns det blir litt feil å kalle Vålerengas fotball for destruktiv, med mindre dere mener vår hengende spiss, Jalland, som vel var mer destruktiv for Vålerengas lag enn hele Branns forsvarsfirer til sammen (noe han forøvrig har vært de siste 7-8 kampa.)

Den store forskjellen på laga i går synes jeg var at mens Vålerenga mangler en playmaker, så har Brann Raymond Kvisvik. Jeg blei nervøs hver gang den mannen fikk ballen, akkurat som jeg blei mot Brann på Ullevaal. Han slår jo gjennombruddspasninger på steder det ser ut til å være umulig å tre ballen igjennom. I tillegg er vel Vålerengas forsvar noe rustent for tida, men det var sannelig Brann sitt forsvar også. Brann vant ikke sjansestatistikken så veldig mye, men jeg er veldig godt fornøyd med ett poeng...
4
Brann / Casuals
August 03, 2004, 12:49:22 PM
Satt selv på puben og synes hele episoden er oppskrytt. Det kom 20 casualsgutter for å lage bråk, men ingen brøy seg egentlig om dem og politiet løste hele episoden veldig proffesjonelt. Det hele var svært lite dramatisk og ingenting å skrike opp om. De 20 gutta som var der har ingenting med fotball å gjøre og det tror jeg ganske sikkert alle som satt på uteserveringa på Champions skjønte.

Problemet med personer som er ute etter å lage bråk, er at de sannsynligvis for lengst er utestengt fra supporterklubben. Når det gjelder episoden utafor Champions så hadde nok politiet spana på dem hele ettermiddagen, for sekunder før casualsgutta dukka opp, kom det også en mengde med onkler og tanter, og tre eller fire taxier med blålys. Det var kun en sivilsnut som fikk seg en på trynet og personen som slo blei raskt lagt i bakken. At tv2 i det hele tatt gidder å lage blest om en sånn situasjon sier vel mest om hva den kanalen står for.

Idioter finns det overalt, ingen grunn til å la de ødelegge en fotballkamp. Så lenge den store horden av supportere forholder seg fornuftig og eventuellt roer ned de som måtte ha fått i seg litt for mye promille, så skjer det svært sjeldent noe. Alt i alt hadde jeg en fin opplevelse av både kampen/tribunestemninga og Bergen i går. Synd at det ikke var noen klansbusser som belaga seg på overnatting bare. 17 timer i buss på et døgn kan bli slitsomt. Hadde vært godt å slappe av i Bergen etter kampen over noen duggfriske med både bergensere og osloborgere.

Angående vg-debatt så har jeg gitt opp den for lenge sida, da det stort sett virker som om saklighetsnivået nærmer seg bunnen av Marianergropa...